Καταδίωξη με πυροβολισμούς στα Χανιά

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί στα Χανιά και μάλιστα μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρία άτομα που επέβαιναν σε ένα κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο επιχείρησαν να κλέψουν μία γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Ωστόσο, όταν άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τους δράστες ξεκίνησε καταδίωξη κατά τη διάρκειας της οποίας έπεσαν και δύο πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr ο οδηγός του αγροτικού με επικίνδυνους ελιγμούς επιχείρησε

να χτυπήσει έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκείνος απάντησε με πυροβολισμούς.

Μάλιστα μία από τις σφαίρες βρέθηκε σε τοίχο σπιτιού, ενώ μια άλλη τρύπησε τον προφυλακτήρα και την ρόδα του αυτοκινήτου των επίδοξων ληστών.

Όμως αυτοί δεν σταμάτησαν και έτσι η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την περιοχή του χωριού Νεροκούρου στις παρυφές της πόλης των Χανίων.

Εκεί οι επίδοξοι ληστές μπήκαν σε χωράφι με ελιές όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια. Οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν λίγο αργότερα να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις άνδρες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου δράστη. Χειροπέδες φόρεσαν ένας 21χρονος κάτοικος των Χανίων και ένας 24χρονς Ρωσοπόντιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εξετάζουν το ενδεχόμενο τα τρία άτομα να σχεδίαζαν να κάνουν και άλλες ληστείες στα Χανιά και για τον λόγο αυτό έκλεψαν το αυτοκίνητο το οποίο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων για περαιτέρω εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα