Καταζητούμενος δολοφόνος κέρδισε ρόλο αστυνομικού σε ταινία

15:04 4/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ένας άνδρας που καταζητούσε η αστυνομία της Αυστραλίας για το φόνο του γείτονά του κατάφερε να πάρει το ρόλο του αστυνομικού σε κινηματογραφική ταινία.

Η αστυνομία έψαχνε τον 46χρονο Τζόναθαν Στένμπεργκ, καθώς τον θεωρούσε ως τον κύριο ύποπτο για τη δολοφονία του γείτονά του στα τέλη Ιουνίου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο, με ένα καπέλο στη θέση του κεφαλιού.

Ο Στένμπεργκ για να κρυφτεί είχε καταφύγει στην απομονωμένη, άγονη και αραιοκατοικημένη περιοχή «Outback», όπου παλιά έβρισκαν καταφύγιο οι εκτός

νόμου.

Στις έξι ημέρες της διαφυγής του, ο Στένμπεργκ βρέθηκε στο Ουίντον, μια κωμόπολη της Πολιτείας Κουίνσλαντ, όπου γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας αγωνίας «Mystery Road».

«Ήταν ένας πολύ φοβερός τύπος, μου είχε φέρει μάλιστα και ένα φλιτζάνι καφέ. Θα τον προσλαμβάναμε» για την ταινία, στο ρόλο του αξιωματικού της αστυνομίας, δήλωσε ο βοηθός σκηνοθέτη Μαρκ Ινγκραμ.

Δύο ημέρες αργότερα, ο επίδοξος ηθοποιός εξαφανίστηκε και η κινηματογραφική ομάδα έλαβε ένα mail στο οποίο έγραφε ότι έφευγε για τα Βόρεια Εδάφη για να βρει δουλειά.

Λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη βορείως του Ντάργουιν, στη βόρεια Αυστραλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταζητούμενος,katazitoumenos