Κατέθεσε ο Γ. Μιχελάκης για την υπόθεση Αμυρά

Κατάθεση στον Εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση έδωσε το πρωί της Τρίτης ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις εμπρηστικές δηλώσεις του Ιφικράτη Αμυρά, ο οποίος καλούσε πολίτες σε αντάρτικο πόλης με τσεκούρια, μαχαίρια, μολότοφ και άλλα.

Ο κ. Μιχελάκης που έφερε στη δημοσιότητα το επίμαχο θέμα παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για 40 λεπτά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσκόμισε το σχετικό dvd και το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της εκπομπής.

Απαντώντας

σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το εάν ο κ. Αμυράς είναι πράγματι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε: «Αν δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις, την Αυγή, θα διαπιστώσετε ότι είχε συμπεριληφθεί στην επίσημη λίστα των υποψηφίων».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κυρία Ελένη Ράικου, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν με όσα ακούγεται να λέει σε βίντεο από το προσωπικό του μπλογκ ο κ. Αμυράς διαπράττει το αδίκημα της πρόκλησης σε κακουργηματικές πράξεις, όπως ανθρωποκτονία, απαγωγή ή ληστεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα