Κεφαλογιάννη: Εθνικός στόχος η αυτοδυναμία

«Η ΝΔ επιμένει στην αυτοδυναμία για να αποφύγει η χώρα τον κίνδυνο της ακυβερνησίας», δηλώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας πως η αυτοδυναμία είναι εθνικός στόχος και όχι κομματικός.

Η τομεάρχης Τουρισμού εκτιμά πως με την προκήρυξη των εκλογών και την έκκληση του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά θα υπάρξει συσπείρωση και θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ενότητας των πολιτικών

δυνάμεων του ιδεολογικού χώρου της ΝΔ.

Την ίδια ώρα δεν κρύβει την ανησυχία για την ενίσχυση ακραίων φωνών αλλά και για την ευκολία με την οποία με την οποία ορισμένοι καταφεύγουν σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία στο λαϊκισμό και τις δήθεν μαγικές λύσεις, όπως λέει, για την ανάπτυξη.

«Η απόφαση να υπερψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση ήταν εθνικό χρέος για να στηριχθεί η χώρα που κινδύνευε από τους εγκληματικούς χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου – Βενιζέλου», σημειώνει η κ. Κεφαλογιάννη τονίζοντας πως «η ΝΔ έχει εκπονήσει ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα που σύντομα θα δοθεί στον ελληνικό λαό για να το αξιολογήσει».

Η τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ χαρακτηρίζει, εξάλλου, "μεγάλη πρόκληση" την υποψηφιότητά της στην Α΄Αθήνας, μια εκλογική περιφέρεια που, όπως λέει, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα