Κλείνουν αύριο τον ΧΥΤΑ Ξερόλακκας

19:17 2/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Η νέα χρονιά βρίσκει κλειστό τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, καθώς αύριο, Τρίτη, οι κάτοικοι της Πάτρας θα προχωρήσουν σε νέο αποκλεισμό.

Με τη στάση τους αυτή οι πολίτες ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά ότι ο χρόνος ζωή της Ξερόλακκας έχει εκπνεύσει προ πολλού, όπως και τα χρονοδιαγράμματα της δημοτικής αρχής για λύση

στο ζήτημα.

Ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Συχαινών Γ. Βασιλόπουλος, μιλώντας στο thebest.gr δήλωσε ότι δεν είχαν καμία διάθεση να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «μας ανάγκασε η Δημοτική Αρχή». Την ίδια στιγμή ζητά τη συμπαράσταση των κατοίκων της περιοχής επισημαίνοντας ότι είναι θέμα όλης της πόλης.

Στο μεταξύ, στις 7 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Πατρέων στις 2 το μεσημέρι καλεί σε διαβούλευση τους εκπροσώπους κατοίκων και συλλόγων, αναφέρει ο κ. Βασιλόπουλος, σχολιάζοντας ότι , είναι μια κίνηση που έπρεπε να είχε κάνει από τον Αύγουστο οπότε και το ζητούσαν...

Σε περίπτωση που η κινητοποίηση διαρκέσει αρκετά και τα σκουπίδια συσσωρευτούν στους δρόμους της πόλης, προκαλώντας τη δυσφορία άλλων δημοτών, ο κ. Βασιλόπουλος δηλώνει: «Να πάρουν από μια σακούλα σκουπίδια και να την πάνε στο γραφείο του Δημάρχου».

Keywords
Τυχαία Θέματα