Κωστένογλου: «Νικήσαμε λόγω ιστορίας και φανέλας»

Χαμηλό προφίλ συνέστησε να κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου παρά τις συνεχόμενες νίκες. Ο τεχνικός της «Ένωσης» μίλησε για την βαρύτητα της φανέλας της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Σάββα Γκέντσογλου.

Μακριά από τις επάρσεις θέλει να παραμείνουν οι παίκτες της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου. Ο 41χρονος προπονητής χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ μεγάλη νίκη,

απέναντι σε πολύ καλή ομάδα και σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Μας δίνει θάρρος και πίστη να προχωρήσουμε. Είμαστε στο δυσκολότερο σημείο στην ιστορία της ΑΕΚ. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια. Με νύχια και δόντια παίξαμε σήμερα για να κερδίσουμε και αξίζαμε την νίκη. Η ΑΕΚ και οι παίκτες της. Λόγω της ιστορίας και της βαρύτητας της φανέλας καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Θεωρώ κάναμε πολύ καλή εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν απειληθήκαμε, εκτός από μια φάση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο ξεκίνημα του δευτέρου ήταν ο Παναιτωλικός καλύτερος. Ο αντίπαλος ήταν πολύ επιθετικός, δύο φορές από αριστερά μας διέσπασε. Για εμάς ήταν σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε σθένος και ηρεμία.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα