Κρίσιμη συνάντηση Παπαδήμου – Παπανδρέου

Κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Με τη συνάντηση κλείνει ο κύκλος επαφών του πρωθυπουργού με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Η συνάντηση Παπανδρέου-Παπαδήμου

γίνεται σε μια κρίσιμη μέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα ακολουθήσει στις 15:00 σημαντική συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος παρουσία όλων των κορυφαίων στελεχών.

Ο πρώην πρωθυπουργός πιθανόν θα ανοίξει τα χαρτιά του εν μέσω έντονων πιέσεων για άνοιγμα των διαδικασιών στο Κίνημα, πριν από τις εκλογές.

Το Σάββατο, παραμονή των Χριστουγέννων, ο Λουκάς Παπαδήμος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που θα μπουν στην ατζέντα της κατ' ιδίαν συνάντησης.

Ο κ. Παπαδήμος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η συνάντηση Παπαδήμου-Σαμαρά πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς την κυβέρνηση.

Το Σάββατο ο Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε πως μετέφερε στον πρωθυπουργό τις σκέψεις του για ένα σχήμα πιο ευέλικτο και πιο αντιπροσωπευτικό, λέγοντας πως θα πρέπει να περιμένουμε πολιτικές εξελίξεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα