Κρήτη: Ένταση στα δικαστήρια για το βιασμό της 25χρονης παντρεμένης

Στον ανακριτή έφτασε σήμερα το πρωί η υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε στις 23 Ιουλίου μία 25χρονη γυναίκα από το Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Έτσι σήμερα πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν, οι δύο νεαροί που φέρονται ότι βίασαν τη γυναίκα τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου ενώ εκείνη κατευθυνόταν στη δουλειά της. Ωστόσο εκεί βρισκόταν συγγενείς της γυναίκας ενώ προς στιγμής επικράτησε ... ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα.

Και τελικά δεν αποφεύχθηκε η ένταση και ο καυγάς όταν οι συγγενείς της γυναίκας επιτέθηκαν σε δύο άτομα που συνόδευαν τους δύο άνδρες. Κουβέντα στην κουβέντα οι άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στη μέση των Δικαστηρίων. Να αναφέρουμε ότι οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν στα δικαστήρια μόνοι τους, χωρίς συνήγορο υπεράσπισης λόγω έλλειψης χρημάτων, όπως είπαν.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η σύμφωνα με την καταγγελία εκείνων των ημερών, και όπως είχε γράψει το prismanews.gr, η γυναίκα, αφού εξαπατήθηκε από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή και τις έκλεισαν το δρόμο, αναγκάζοντας της να κατέβει από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στη συνέχεια την παρέσυραν σε αγροτική περιοχή και τη βίασαν διαδοχικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα