Κρήτη: Θρήνος για τον 26χρονο Γιάννη

08:56 7/2/2014 - Πηγή: NewsBomb

Στο πένθος ο Άγιος Νικόλαος για τον Γ. Καρυδάκη που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο χθες τα ξημερώματα


Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Αγίου Νικολάου από τη νέα τραγωδία που γράφτηκε χθες τα ξημερώματα στην άσφαλτο με ένα νεκρό και δύο τραυματίες. Πρόκειται για μία παρέα φίλων που πιθανότατα βρισκόταν στο Ηράκλειο για διασκέδαση.

Ο 27χρονος Γιάννης Καρυδάκης, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, ανασύρθηκε νεκρός μέσα από

τα συντρίμμια, ενώ οι δύο φίλοι του, 29 και 25 ετών αντίστοιχα, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 χθες τα ξημερώματα (δείτε εδώ). Σύμφωνα με το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου το μοιραίο αυτοκίνητο διέγραψε τρελή πορεία πριν «καρφωθεί» σε μεγάλη σιδερένια κολόνα φωτισμού επί της οδού Μαυσώλου. Οι τρεις φίλοι κινούνταν στην εθνική οδό Αρκαλοχωρίου-Ηρακλείου. Φθάνοντας στη γέφυρα της λεωφόρου Καζαντζίδη, το αυτοκίνητο για άγνωστη αιτία, πήρε σύμφωνα με την Τροχαία, δεξιά πορεία, υπερπήδησε μία τριγωνική νησίδα και προσέκρουσε με δύναμη στην κολόνα φωτισμού.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του 27χρονου βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Όλοι μιλούν για ένα πολύ αγαπητό νέο, ο οποίος ήταν γεμάτος όνειρα και αγαπούσε τη ζωή. Ο Γιάννης, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από την προσωπική του ιστοσελίδα στοFacebook είχε πάθος με τον Ολυμπιακό και τα σκυλιά, τα οποία λάτρευε.

«Αντίο Γιαννιώ ...καλό ταξίδι» του γράφουν διαδικτυακοί φίλοι του, εκφράζοντας τη θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα