Λαμία: Με αυτό το αεροβόλο εκτέλεσαν στον ύπνο του τον 45χρονο

Με όπλο τύπου φλόμπερ ο 45χρονος εραστής εκτέλεσε στον ύπνο του τον επίσης 45χρονο πατέρα δυο παιδιών. Οι δράστες ομολόγησαν την ενοχή τους.

Οι δύο δράστες διατηρούσαν προσωπική σχέση και είχαν σχεδιάσει πώς θα κινηθούν, ώστε να μην τους υποψιαστεί η αστυνομία, σύμφωνα με το LamiaReport.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Κώστας Νικολάου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Οι δύο δράστες είχαν προσχεδιάσει από κοινού την εγκληματική τους πράξη και είχαν κάνει όλες

τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές συνεννοήσεις και ενέργειες.

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι από την πόρτα που του είχε αφήσει ανοικτή η σύζυγος του θύματος. Κινήθηκε προς το σαλόνι, όπου κοιμόταν ο 45χρονος και τον πυροβόλησε στο κεφάλι από κοντινή απόσταση.

Κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας η 42χρονη βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος, ενώ ο δράστης μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου του, προκάλεσε εσκεμμένη αναστάτωση στο δωμάτιο.

Όπως είχαν συμφωνήσει, η σύζυγος του θύματος θα ισχυριζόταν στην αστυνομία πως ο άνδρας της είχε δολοφονηθεί με κίνητρο τη ληστεία, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της αστυνομίας.

Οι δύο δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρειες όλες τις κινήσεις τους πριν και μετά το φόνο του άτυχου άνδρα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την σχηματισθείσα δικογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερη «παπαδιά» στη Λαμία!

Θρίλερ στη Λαμία: Ανακρίνουν την σύζυγο του 45χρονου που δολοφονήθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα