«Λιοντάρι» ο Ολυμπιακός, πάλεψε αλλά έχασε από την ΤΣΣΚΑ

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την αήττητη φέτος ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, χάνοντας στο ΣΕΦ με 86-78.

Το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε με 4-1, αλλά πολύ γρήγορα η ΤΣΣΚΑ με πρωταγωνιστή το Σισκάουσκας

ανέλαβε τον έλεγχο. Με έξι πόντους του Λιθουανού, οι Μοσχοβίτες έτρεξαν σερί 8-1 και προηγήθηκαν με 9-5 στο 2'. Ο Άντιτς έδωσε λύσεις στον Ολυμπιακό, που μείωσε σε 9-8 με τη συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου. Για τα τρία επόμενα λεπτά οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία του σκορ, για να οδηγηθούμε στο 18-15 με το οποίο προηγήθηκε το συγκρότημα του Γιόνας Καζλάουσκας στο 8ο λεπτό. Οι Πειραιώτες δεν άφησαν τους Μοσχοβίτες να ξεφύγουν στο σκορ (παρά το γεγονός πως ο Κρστιτς είχε πιάσει δουλειά στη ρακέτα), αφού πότε με τον Πελεκάνο και πότε με τον Γκετσεβίτσιους έβρισκαν το δρόμο για το αντίπαλο καλάθι, έχοντας μάλιστα 4/4 τρίποντα (21-22 στο 10').

Με το Σλούκα δίνει λύσεις από την περιφέρεια (2/2 τρίποντα) ο γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 24-22, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Γκόρντον (28-28). Ήταν η σειρά του Χάινς και του Κιριλένκο να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα στις ομάδες τους, με το σκορ να πηγαίνει σε αρκετά υψηλά επίπεδα (36-40 στο 16'). Ο Σπανούλης, παρά το γεγονός πως η άμυνα της ΤΣΣΚΑ ήταν προσαρμοσμένη πάνω του, κατάφερε να βρει τους διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι και μαζί με τον Γκετσεβίτσιους βοήθησαν το συγκρότημα το Ντούσαν Ίβκοβιτς να προηγηθεί με 42-40 στο 19ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους και με σερί 8-0, από τη στιγμή που βρέθηκαν να χάνουν με 40-36, προηγήθηκαν με 44-40 στη λήξη του ημιχρόνου, με το Χάινς να κάνει ό,τι θέλει στη ρακέτα των Ρώσων.

Περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα