Λήστεψαν μάνα και γιο σε πρατήριο καυσίμων

Μόνο ένας από τους τρεις κακοποιούς που λήστεψαν μια γυναίκα και το γιο της στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούν σε χωριό της Άρτας είχε ακάλυπτο πρόσωπο κι αυτό του... στοίχισε ακριβά, καθώς συνελήφθη παρά το γεγονός ότι πρόλαβε να φτάσει ως την Πρέβεζα!

Οι τρεις ληστές, από τους οποίους οι δύο είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, όρμησαν ξαφνικά στο διανυκτερεύον πρατήριο στη Γραμμενίτσα Άρτας την ώρα που βρίσκονταν μέσα μόνο η 48χρονη ιδιοκτήτρια και ο 27χρονος γιος της και τους

ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου. Άρπαξαν 220 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει.

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου υγρών καυσίμων κατέγραψε τις κινήσεις των ληστών και ο 19χρονος τσιγγάνος που είχε ακάλυπτο πρόσωπο ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας, οι οποίοι ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην Πρέβεζα. Ο νεαρός κακοποιός εντοπίστηκε στο Λούρο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, ενώ οι έρευνες για τους δύο συνεργούς του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα