Ληστές κακοποίησαν σεξουαλικά μια 74χρονη!

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία μιας ηλικιωμένης στο Ρέθυμνο.

Δράστες είναι ένας νεαρός Ρουμανικής καταγωγής και ένας Έλληνας. Οι δυο δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και αφού την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι της, στη συνέχεια τη λήστεψαν αρπάζοντας το ποσό των 1400 ευρώ. Αυτό που σοκάρει είναι ότι κακοποίησαν σεξουαλικά το θύμα τους…

Οι δυο νεαροί, ηλικίας 23 και 28 ετών, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου όπου και απολογήθηκαν για την φρικιαστική πράξη τους.

Ο 28χρονος Έλληνας εμφανίστηκε μετανιωμένος και υποστήριξε ότι ο ίδιος πήγε στο σπίτι, προκειμένου, να βοηθήσει τον 23χρονο φίλο του, που του είχε προτείνει να πάνε στο σπίτι, επειδή γνώριζε ότι η οικογένεια έχει οικονομική επιφάνεια.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι εκείνος και ο Ρουμάνος, μαζί με την σύζυγο του τελευταίου και άλλες δυο κοπέλες είχαν μεταβεί σε ερημική τοποθεσία όπου κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Όταν η βραδιά τους τελείωσε, πήγαν τις κοπέλες και τη σύζυγο του 23χρονου σπίτια τους και έφυγαν με προορισμό την περιοχή του Σταυρωμένου στο Ρέθυμνο.

Οι δυο άντρες τότε εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. Ο 28χρονος είπε ότι ο συνεργός του ήταν αυτός που έδεσε, φίμωσε και κακοποίησε με ένα αντικείμενο την 74χρονη ενώ ο ίδιος έψαχνε σε διάφορους χώρους του σπιτιού για να βρει χρήματα.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς και συγχωριανοί της 74χρονης για να αποδοκιμάσουν τους δυο δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα