Λοβέρδος: Θα ψηφίσω την επιλογή της συμπολίτευσης

Την ψήφιση των νέων μέτρων προανήγγελλε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Στη Βουλή θα ψηφίσω την επιλογή των τριών πολιτικών αρχηγών», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στα επερχόμενα μέτρα.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έστρεψε τα πυρά του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

που όπως είπε «είναι ένας πολιτικός οργανισμός που κινείται στο πεδίο της δημαγωγίας, που δεν βοηθά».

Ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, άφησε αιχμές και για την πολιτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως το Κίνημα «δεν βρίσκεται πλέον στην κεντροαριστερά», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ανήκει στον σοσιαλδημοκρατικό χώρο και εκεί θα παραμείνει.

Εκτίμησε επίσης πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντέξει ως έχει, ενώ είπε πως από την νέα χρονιά μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη κεντροαριστερά με διάφορες τάσεις που υπάρχουν σήμερα και την συμμετοχή παλιών στελεχών ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς γιατί βρίσκεται από τις 17 Ιουνίου σε πολιτική «αφωνία» ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι αφού «η δική μου πρόταση για την πορεία της παράταξης, δεν έγινε δεκτή, για να μην την παρενοχλώ αποφάσισα να μείνω απ΄έξω».

«Αυτό έφτασε στο τέλος. Είμαι ενεργός πολιτικός», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος προαναγγέλλοντας την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική σκηνή, αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα