Λύθηκε το μυστήριο με το κομμένο κεφάλι που βρέθηκε σε γήπεδο γκολφ

Η Αστυνομία του Νιου Τζέρσεϊ συνδέει την ανακάλυψη ενός κομμένου κεφαλιού που βρήκε σε γήπεδο του γκολφ με την πρώτη δολοφονία πριν από 24 χρόνια ενός από τα θύματα του διαβόητου δολοφόνου της περιοχής.


Το κομμένο κεφάλι που βρέθηκε στο Χόουπγουελ είναι σύμφωνα με την τοπική αστυνομία γυναίκας και συγκεκριμένα πρόκειται για το πρώτο θύμα του κατά συρροή δολοφόνου Τζόελ Ρίφκιν, που έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 200 ετών.

Χθες, οι ερευνητές ανέφεραν ότι αναγνώρισαν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για το κεφάλι

της 25χρονης ναρκομανής πόρνης, Χέιντι Μπάλχ.

Η τηλεόραση WPIV ανέφερε ότι οι αρχές είχαν εξετάσει μια σύντομη λίστα από τις ιερόδουλες που συνήθιζε να δολοφονεί στην περιοχή της Νέας Υόρκης ο ψυχολογικά άρρωστος δολοφόνος για να καταλήξουν ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη.
Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι είχε κυκλοφορήσει και βιβλίο για τις δολοφονίες που μαρτυρούσε ότι το πρώτο θύμα του Ρίφκιν χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Σούζι», αλλά το πραγματικό όνομα της ήταν Μις Μπαλχ.
Επίσης, για την ταυτοποίηση του θύματος χρησιμοποιήθηκε DNA από τους γονείς της.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Τζορτζ Μάγιερ ανέφερε στο WPIV: « Ήταν πολύ νέα. Βρήκε έναν φρικτό θάνατο που συγκλόνισε την περιοχή. Ήταν πολύ δύσκολο να πω στους γονείς της τι είχε συμβεί. Όμως έπρεπε να μάθουν τι συνέβη στην κόρη τους».

Να σημειωθεί ότι ο Ρίφκιν είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία εννέα γυναικών στην περιοχή της Νέας Υόρκης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματά του ήταν πολλά περισσότερα, αφού γίνεται λόγος για 17 γυναίκες – κυρίως πόρνες με ιστορικό χρήσης ναρκωτικών. Σήμερα ο κατά συρροή δολοφόνος εκτίει ποινή 200 χρόνων στη σωφρονιστική φυλακή Κλίντον στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα