Μ. Χρυσοχοΐδης: Αμετανόητος ο Γιώργος, εθελοτυφλεί ο Βενιζέλος

Επίθεση κατά του Γ. Παπανδρέου και του Ε. Βενιζέλου εξαπέλυσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μία μέρα μετά τη λήξη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

«Συνεχίζεται η στρατηγική του λάθους» υποστήριξε στο Mega ο κ. Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας τη φράση του τέως πρωθυπουργού «πετύχαμε στα

μεγάλα και αποτύχαμε στα καθημερινά». «Για να διορθώσουμε τα λάθη μας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, «θα πρέπει πρώτα να τα παραδεχθούμε».

Επίσης, υποστήριξε ότι η φράση του Ε. Βενιζέλου «μπορεί να πικράναμε το λαό αλλά σώσαμε τη χώρα», δείχνει ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να εθελοτυφλούν.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι είναι δικαίωμά του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όταν ενεργοποιηθούν οι σχετικές διαδικασίες, ενώ χαρακτήρισε «αυτονόητη» την πρόταση του Γ. Παπανδρέου για εσωκομματικές κάλπες το Μάρτιο, μετά το τέλος των υποχρεώσεων της χώρας.

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης τάχθηκε υπέρ της μείωσης της επιβάρυνσης που προκαλούν οι φόροι και οι έκτακτες εισφορές των τελευταίων δύο ετών, προσθέτοντας ότι το μισθολογικό κόστος δεν δημιουργεί πρόβλημα ανταγωνιστικότητας.

Πάντως, κάλεσε τους κοινωνικούς εταίρους να αντιληφθούν τη σημασία επίτευξης συμφωνίας για τα εργασιακά, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν υπάρχει ή όχι ζήτημα 13ου και 14ου μισθού.

Keywords
Τυχαία Θέματα