«Μάχη» τίτλου στο Φάληρο

Την Παρασκευή (10/2) το βράδυ στις 21:00 (Novasports 1, Onsports) όλοι οι… δρόμοι οδηγούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο «μονομάχοι» θα τεθούν αντιμέτωποι για 108η φορά από καταβολής της Α’ Εθνικής, με τη μερίδα του λέοντος να ανήκει στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι μετρούν 43 νίκες,

έναντι 33 της Ένωσης, ενώ 31 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή. Η σημερινή «μάχη» είναι η νούμερο 54 με τους Πειραιώτες «οικοδεσπότες», οι οποίοι και σε αυτή την «κατηγορία» υπερέχουν των «κιτρινόμαυρων» με 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες ή αν προτιμάτε νίκες του «Δικέφαλου», με τα τέρματα να είναι 94-45 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ η Ένωση νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική. Στον πρώτο γύρο, η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είχε ολοκληρωθεί ισόπαλη με 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανοίξει το σκορ στο 23’ με τον Μιραλάς και οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τον Λεονάρντο στο 43’ σε ένα ματς που «στιγματίστηκε» από τον τραυματισμό του Έντιουρ Γκούντγιονσεν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, σε σύγκρουσή του με τον Φράνκο Κοστάντσο.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα