Μαίνεται ο πύρινος εφιάλτης στην Ανάβρα της Μαγνησίας

Μάχη με τις φλόγες δίνουν επίγειες πλέον δυνάμεις της Πυροσβεστικής στα δύο μεγάλα μέτωπα στην Ανάβρα.

Στο σημείο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο e-Volos.gr ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Πύραρχος Νικόλαος Μιχαλάκης, επιχειρούν συνολικά επτά οχήματα με τα πληρώματά τους, 30 άνδρες χωρισμένοι σε πεζοπόρα τμήματα, τρεις εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου, υπό τον Αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Τσαμπάζη που βρέθηκε στο σημείο αλλά και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ συνδράμει και ένα όχημα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, μετά από

αίτημα του Πυράρχου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα, ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο πλευρό του αλλά και στο πύρινο μέτωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ελάχιστες ώρες μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, υπήρξε και νέο μέτωπο και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από αυτό της Ανάβρας και πιο συγκεκριμένα στη Νεοχωράκι, στο οποίο επιχείρησαν τρία οχήματα της Π.Υ. με τα πληρώματά τους, εκ των οποίων στο σημείο παραμένει το ένα. Ένα όχημα για λόγους ασφαλείας παραμένει και στο Βορειοανατολικό Πήλιο, όπου οι πύρινες γλώσσες τις προηγούμενες ημέρες κατέκαψαν ένα από τα ομορφότερα σημεία της Μαγνησίας.

Το e-Volos.gr, σε ανοιχτή γραμμή με τους αρμόδιους φορείς, για πολλοστό 24ωρο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, θα συνεχίσει τις ενημερώσεις σας για όσα κρίνεται ακόμα αναγκαίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα