Μας ξεφτιλίζουν όλους!

13:13 5/4/2013 - Πηγή: NewsBomb

Αυτό το τσίρκο που έχει μετατραπεί η προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ, μας λέει κάτι που ίσως περιμέναμε, με όσα κάνει ο μαχαλόμαγκας Κασιδιάρης μέσα εκεί: ότι οι εποχές άλλαξαν στην πολιτική ζωή της χώρας και η βουλή δεν απαρτίζεται πια από έναν Ηλία Ηλιού, έναν Λεωνίδα Κύρκο ή έναν Τζαννετάκη και Πεπονή, αλλά από ανθρώπους που λόγω ύφους, επιπέδου, μόρφωσης , ήθους και πολιτικής κουλτούρας, κανονικά δεν έπρεπε να περνάνε ούτε έξω από τη

βουλή.


Φυσικά και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, οι σημερινοί Έλληνες βουλευτές δεν εξευτελίζουν το κοινοβούλιο.

Αλλά υπάρχουν και οι φασίστες που το παίζουν... «ανατροπή» και «νταβατζήδες του αδικημένου λαού» γιατί έτσι ξέρουν ότι γοητεύουν το πόπολο και αρμέγουν ψήφους.

Φυσικά ο Κασιδιάρης που πετάει νερά, δέρνει γυναίκες, σπάει μικρόφωνα στη βουλή και γενικά το παίζει νταής και μαχαλόμαγκας δεν κατέβηκε από τον Άρη. Κάποιοι τον ψήφισαν κι ας τον λουστούν τώρα.

Ούτε ο άλλος που κατούρησε το Mega κατέβηκε από τη σελήνη. Ή ο άλλος που μοιάζει λέει του Καραϊσκάκη. Ή ο Καιάδας. Ή ο άλλος που έκανε «πόρτα» σε νυχτερινό μαγαζί και τώρα αποφασίζει για τη ζωή μας στη βουλή!

Όλους αυτούς κάποιοι τους ψήφισαν. Δεν φταίμε όμως όλοι οι άλλοι να μας εξευτελίζει αυτό ο πολιτικός υπόκοσμος.

Δεν γίνεται ρε παιδιά να γινόμαστε όλοι οι Έλληνες ξεφτίλα και να δίνεται η εικόνα σε όλο τον πλανήτη ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία αναγεννιέται ο ναζισμός και η βαρβαρότητα. Και δεν γίνεται μπροστά σε αυτές τις αθλιότητες όλες οι πολιτικές δυνάμεις να κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Δεν καταλαβαίνουν επιτέλους ότι τους παίρνουν και αυτούς όλα τα απόνερα που βγαίνουν από το βόθρο των φασιστών;

Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει νομοθεσία για να πετάει έξω από το κοινοβούλιο όσους ασχημονούν, κατουράνε τηλεοπτικούς σταθμούς, δέρνουν γυναίκες συναδέλφους τους, βρίζουν τη δημοκρατία, απειλούν με μπουνιές άλλους βουλευτές, απειλούν (οι κουραδόμαγκες) γυναίκες δημοσιογράφων, που πλακώνουν εξαθλιωμένους Πακιστανούς στους δρόμους, αλλά φυσικά δεν τολμάνε να τα βάλουν με τις οργανωμένες συμμορίες Γεωργιανών, Αλβανών και Ρουμάνων στην Αθήνα.

Εδώ και τώρα λοιπόν να ψηφιστεί νόμος που αμέσως θα πετάει έξω από το κοινοβούλιο όλους αυτούς που εξευτελίζουν τη δημοκρατία και κυρίως την αξιοπρέπεια μας σαν λαό.

Keywords
Τυχαία Θέματα