Με κορυφαίο Βιτόλο και σκόρερ Λέτο 1-0 την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

19:22 8/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Λέτο από το 24’ και την εξαιρετική εμφάνιση του Βιτόλο.

Αν και με αρκετά προβλήματα και… πειραματική άμυνα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Κέρκυρα

στο ΟΑΚΑ και να επιστρέψει στα τρίποντα μετά την ισοπαλία της Τετάρτης στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει το πρόσθετο άγχος στο φινάλε, όταν η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τελική πάσα κι έτσι πήραν τους τρεις βαθμούς με το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα.

«Αποκάλυψη» του ματς, όχι για τις ικανότητες που έδειξε αλλά για την παρουσία του μετά από καιρό στην ενδεκάδα, ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού αλλά και του γηπέδου, με εξαιρετική προσήλωση στα ανασταλτικά του καθήκοντα και οργανωτικές εμπνεύσεις που βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη και να μείνει σε τροχιά… κορυφής στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Σεμπάστιαν Λετο που επέστρεψε στην ενδεκάδα έδωσε για άλλη μια φορά τη λύση, όντας σήμερα αρχηγός του «τριφυλλιού» ελλείψει τον Σαριέγκι και Κατσουράνη, με το 15ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα