Με συννεφιά η σημερινή παρέλαση

Οι έντονες νεφώσεις και οι δυνατοί άνεμοι θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικό του καιρού, σήμερα Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στην Αττική κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα

ανατολικά του νομού ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Ωστόσο, μόνο στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις με το ενδεχόμενο για κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 μέχρι 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 μέχρι 19 βαθμούς και στη δυτική Ελλάδα 21 βαθμούς ενώ στα νησιά από 13 μέχρι 20 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα μέχρι 21 βαθμούς κελσίου.

Κυριακή

Ηλιοφάνεια αναμένεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη περιμένουμε συννεφιές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 μέχρι 18 με 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 μέχρι 20 με 21 βαθμούς και στα νησιά από 13 μέχρι 21 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα