Μέγας είσαι Παναθηναϊκέ

Ήταν συγκλονιστικός, ήταν απολαυστικός, ήταν απλά... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, έπιασε απόδοση Πρωταθλητή Ευρώπης και έκανε το 2-2, κλείνοντας το NOKIA Arena, νικώντας τη Μακάμπι με 78-69.

Ο «Εξάστερος» βρίσκεται πλέον... αγκαλιά με την πρόκριση στο Final 4, κατακτώντας επάξια το πλεονέκτημα της έδρας και την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ από 20.000 διψασμένους οπαδούς του, για το έβδομο ευρωπαϊκό, θα σφραγίσει το

εισιτήριο για την Πόλη.

Με κορυφαίο τον Καλάθη, ο οποίος έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια πετυχαίνοντας 15 πόντους και με μεγάλο του όπλο την ασφυκτική άμυνα, οι πράσινοι έδειξαν την... πλάτη τους στη Μακάμπι που κυνηγούσε το σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σε ένα φινάλε για καρδιακούς με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα στο σκορ και τελικά τον Παναθηναϊκό να χαμογελά και να ετοιμάζει πλέον βαλίτσες για την Κωνσταντινούπολη.

MVP ο Καϊμακόγλου που πέτυχε το πιο κρίσιμο καλάθι του Παναθηναϊκού, οδηγώντας τη διαφορά στους πέντε πόντους (67-72) 1.32 πριν το τέλος του αγώνα, Διαμαντίδης και Γιασικεβίτσιους έβαλαν τη δική τους προσωπική σφραγίδα σιγουριάς στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα