Μέλμπεργκ: «Ολυμπιακός όπως λέμε… Πόρτο»!

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο της Πόρτο μπαίνοντας σφήνα στα ευρωπαϊκά μεγαθήρια εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, τονίζοντας παράλληλα πως μόνο καλό μπορούν να κάνουν τα... δύο καρπούζια (Πρωτάθλημα και Ευρώπη) στον Ολυμπιακό.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην εφημερίδα «Real news», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη απόδραση από

το «Βελοντρόμ» επί της Μαρσέιγ, στον ερχόμενο «τελικό» με την Άρσεναλ, στις δυνατότητες του Ολυμπιακού, αλλά και στον... αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως αισθάνεται έτοιμος να σκοράρει σύντομα!

«Μακάρι να σκοράρω απέναντι στην Άρσεναλ, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Αισθάνομαι ότι είμαι πιο κοντά στο να σκοράρω. Ποιος ξέρει. Ίσως απέναντι στην Άρσεναλ μου δοθεί η ευκαιρία. Στην Μασσαλία δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες από στημένα και σε αρκετές φάσεις βρέθηκα μέσα εγώ. Σημασία, όμως, έχει ότι επιτέλους πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Γιατί και σε προηγούμενα ματς πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν παίρναμε αποτελέσματα. Απέναντι στη Μαρσέιγ πήγαν όλα καλά. Μπήκαμε εξαιρετικά στο ματς, πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε», τόνισε αρχικά ο Σουηδός άσος ο οποίος ήταν ο πρώτος που... βεβήλωσε το «Έμιρειτς» στα εγκαίνια του με τη φανέλα της Άστον Βίλα, συμπληρώνοντας όσον αφορά τα ευρωπαϊκά όνειρα:

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα