Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με βροχές

Αλλάζει το σκηνικό στο καιρό καθώς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, ενώ από το βράδυ αναμένονται βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στην Αττική που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, όπου περιμένουμε

λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 9 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη ανατολική Πελοπόννησο που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και στις παραθαλάσσιες περιοχές είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα βόρεια σταδιακά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 10 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά κυρίως από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν περιμένουμε στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ενώ τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα