«Μούδιασμα» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δυσαρέσκεια Γλέζου

Μπορεί ο Αλ. Τσίπρας να έχει σημάνει σάλπισμα αντεπίθεσης κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, ωστόσο το ενδιαφέρον της Κουμουνδούρου στρέφεται στα εσωκομματικά, μετά τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Μ. Γλέζος αλλά και το «αντάρτικο» στη Βουλή από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Οι αιχμές που άφησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ,

Μανώλης Γλέζος κατά της ηγεσίας του κόμματος με το άρθρο-απάντηση προς τους κύκλους του κόμματος, αποτελεί το δεύτερο χτύπημά του προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Τον περασμένο Ιούνιο το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είχε εκφράσει την αντίθεσή του στη διάλυση των συνιστωσών, κατά το 1ο συνέδριο του ενιαίου, πλέον, κόμματος.

Η νέα διαφοροποίηση του Μανώλη Γλέζου, με τα περί κοινοβουλευτικού «μαντριού» δείχνει ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του για την ασκούμενη πολιτική από τον Αλ. Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, αντιδράσεις προκάλεσε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η υπερψήφιση της κυβερνητικής τροπολογίας για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Εκτός από το «παρούσα» της Ζωής Κωνσταντοπούλου και την απουσία από τη Βουλή των Γιώργου Σταθάκη και Μανώλη Γλέζου, τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας, όπως οι Π. Λαφαζάνης, Αντ. Νταβανέλος, Χρ. Γαϊτάνη, δήλωσαν ότι την ψήφισαν παρά τη ριζική τους διαφωνία, μόνο και μόνο για να μη δώσουν την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και το μνημονιακό μπλοκ να αξιοποιήσει τη διαφωνία τους.

Διαβάστε επίσης:

Γλέζος: Η λογική του μαντριού έχει απλωθεί σαν ίωση και στον ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα