«Να προσφέρουμε με την παρουσία μας στο Euro χαρά στον κόσμο»

18:52 6/6/2012 - Πηγή: NewsBomb

Απόλυτα έτοιμοι να προσφέρουν μία χαραμάδα... χαράς στον χτυπημένο από παντού ελληνικό λαό, εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της πρεμιέρας του Euro 2012 με την Πολωνία (08/06).

Οι Γρηγόρης Μάκος, Γιώργος Σαμαράς και Αβραάμ Παπαδόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, λίγες ημέρες πριν την πρώτη σέντρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τονίζοντας με

μια... φωνή πως η Εθνική είναι μια ευκαιρία για να ξεφύγει ο κόσμος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Αρχικά ο Γρηγόρης Μάκος εμφανίστηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη σημασία του πρώτου ματς κόντρα στους διοργανωτές, τονίζοντας πως στο μυαλό των διεθνών δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από το παιχνίδι της πρεμιέρας, ωστόσο δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι σε περίπτωση ήττας, θα χρειαστεί αναπροσαρμογή των στόχων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγόρης Μάκος:

Για την κλήση του στην Εθνική και τη συμμετοχή του σε μια μεγάλη διοργάνωση:

«Κάθε παίκτης που είναι σε νεαρή ηλικία θα ήθελε να συμμετέχει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Πριν δύο χρόνια δεν κατάφερα να είμαι παρών στο Μουντιάλ, αλλά φέτος είμαι. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ κι ελπίζω να της φέρω γούρι».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία:

«Η μόνη ανησυχία είναι να μην έρθει η νίκη στην πρεμιέρα. Όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όλα τα παιδιά ξέρουν την κρισιμότητα του πρώτου παιχνιδιού και πιστεύω πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Αν υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα, δεν θα λειτουργήσει καλά για μας και θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε τη σκέψη μας για τη συνέχεια».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα