ΝΔ: Ο κ. Βενιζέλος κοροϊδεύει τους πολίτες

«Η αναξιοπιστία και η αφερεγγυότητα σε όλο της το μεγαλείο», σχολιάζει η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, που «ξεθάβοντας» παλαιότερη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, αποδίδει τη σημερινή του διάθεση για συγκυβέρνηση στις χαμηλές πτήσεις του ΠΑΣΟΚ...

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις Βενιζέλου και στελεχών του ΠΑΣΟΚ

κατά της αυτοδυναμίας και υπέρ της συγκρότησης συγκυβέρνησης, δήλωσε πως ο κ. Βενιζέλος κοροϊδεύει τους πολίτες καθώς έως πρόσφατα υποστήριζε με φανατισμό την ανάγκη της αυτοδυναμίας.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ παρέθεσε δήλωσή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο "Έθνος", τον Ιούλιο του 2007, όπου δήλωνε χαρακτηριστικά:

«Είμαι υπέρ των καθαρών λύσεων που μπορεί να τις παρακολουθεί και να τις ελέγχει ο πολίτης, χωρίς παρασκηνιακές και αδιαφανείς συνεννοήσεις. Είμαι συνεπώς υπέρ των αυτοδύναμων κοινοβουλευτικών πλειοψηφιών, που έχουν στη συνέχεια την ικανότητα και τη φρόνηση να διαμορφώσουν πολύ ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις».

«Σήμερα, που οι πολίτες του γυρίζουν την πλάτη, λόγω της καταστροφικής πολιτικής του Μνημονίου, το οποίο συνέταξε, επέβλεψε και εκτέλεσε, μαζί με τον κ. Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος τάσσεται κατά της αυτοδυναμίας. Η αναξιοπιστία και η αφερεγγυότητα σε όλο της το μεγαλείο», καταλήγει ο κος Μιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα