Νεαροί αλλοδαποί διακινούσαν χασίς στην Λαμία

Με ταυτόχρονη επιχείρηση σε δύο διαφορετικά σημεία στην πόλη της Λαμίας, έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας δύο 18χρονοι Αλβανοί που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση τους και έκαναν πρώτα έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούσαν οι δυο αλλοδαποί που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα. Μέσα σε δυο βαλίτσες βρήκαν επιμελώς κρυμμένες τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη

κάνναβη βάρους δυο κιλών και 42 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και δεκάδες νάιλον σακούλες για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Οι διακινητές συνελήφθησαν λίγο αργότερα και πάνω τους κατασχέθηκαν 840 ευρώ και δύο κινητά. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ποσότητα ηρωίνης που στοιχειοθετεί διακίνηση και όχι προσωπική χρήση, βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας στο σπίτι ενός 47χρονου και μίας 39χρονης στην Τρίπολη. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 19,3 γραμμάρια ηρωίνης, πέντε κινητά και 200 ευρώ και συνέλαβαν τους δράστες που θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα