Νεφώσεις με «υποψία» βροχής…

Κυριακή 30 Οκτωβρίου σήμερα και πείτε … "Όχι" στο έξω! Γιατί; Γιατί ο καιρός είμαι ιδανικός για σπίτι αγκαλιά με το πάπλωμα και τον/την αγαπημένο/η μας… Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι τοπικά μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση από το βράδυ.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια όπου υπάρχει Πιθανότητα για ασθενή βροχή τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί

4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις θα έχει και η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά του νομού πρόσκαιρα ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη όπου νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην ανατολική Θεσσαλία την ανατολική Στερεα την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Πιθανότητα για ασθενή βροχή στην Εύβοια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα δυτικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα