Ντ. Μπακογιάννη: Θα μπούμε στη Βουλή

20:02 1/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Την πεποίθησή της ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Τα γκάλοπ που εμφανίζουν τη Συμμαχία με ποσοστά κάτω του 3%, όπως στην Κρήτη,

θα τα πάρει ο αέρας», τόνισε η κ. Μπακογιάννη, αφήνοντας αιχμές για την αξιοπιστία αυτών που τα οργάνωσαν.

Μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματός της στον ΟΛΠ της Θεσσαλονίκης, η πρώην υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τα τρία κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου για «διγλωσσία» και «υπονόμευση», προσθέτοντας ότι ο λαός δεν θα τα συγχωρήσει, αν η χώρα καταστραφεί «λόγω των μικροπολιτικών παιχνιδιών στα οποία επιδίδονται».

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε λόγο για «συνθήκες ρευστότητας και διάλυσης», που ξεκινούν από την πλήρη «κατάρρευση» του Γ. Παπανδρέου.

Επίσης, επιχείρησε να κάνει «άνοιγμα» σε ψηφοφόρους της ΝΔ. «Καταλαβαίνω το δέσιμο που νιώθουν μερικοί, που ενώ αγανακτούν, αδυνατούν να την εγκαταλείψουν» υποστήριξε, σημειώνοντας ωστόσο ότι «τα κόμματα δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες και φανέλες και πρέπει να τα υποστηρίζουμε μόνο αν μας εκφράζουν και αν υπηρετούν την χώρα».

Από τα βέλη της κ. Μπακογιάννη δεν ξέφυγαν και τα κόμματα της Αριστεράς. Όπως ανέφερε, το ΚΚΕ κινείται στα όρια του νόμου και ονειρεύεται ένα καθεστώς τύπου Βόρειας Κορέας, ο ΣΥΡΙΖΑ «ειδικεύεται σε διάφορες παραλλαγές ανευθυνότητας» ενώ η Δημοκρατική Αριστερά «έχει κάτι για όλους. Αριστερά, αλλά και με έναν αέρα σαλονιού για να μην τρομάζουν οι κυρίες του Κολωνακίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα