Ο Lewis Hamilton κάνει "PIT STOP" στην IWC SCHAFFHAUSEN

O Lewis Hamilton, πρεσβευτής της IWC, επισκέφθηκε τον Ελβετικό Οίκο Υψηλής Ωρολογοποιίας, στο Schaffhausen. Ο οδηγός της ομάδας MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ έμαθε πολλά για την ωρολογοποιία, συναντήθηκε με το προσωπικό της IWC αλλά και δημοσιογράφους και επέδειξε το ταλέντο

του σε έναν προσομοιωτή της FORMULA 1.

Η επίσκεψή του επικεντρώθηκε στη συνεργασία μεταξύ της ομάδας και του Οίκου Υψηλής Ωρολογοποιίας, που είναι και ο επίσημος Τεχνικός Συνεργάτης (Engineering Partner) της MERCEDES AMG PETRONAS από την αρχή του έτους.

Ανάμεσα στο ιταλικό Grand Prix στη Monza και στον επόμενο αγώνα στη Σιγκαπούρη, ο λάτρης των ρολογιών και πρεσβευτής της IWC Schaffhausen, Lewis Hamilton, κατάφερε να ξεφύγει από την αγωνιστική περίοδο για μια ημέρα, για να γνωρίσει από κοντά την τέχνη που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ως επίσημος προσκεκλημένος της IWC, ο Hamilton εντυπωσιάστηκε από το πρωτοποριακό πνεύμα και την εξειδικευμένη γνώση της εταιρείας. «Κατά την επίσκεψή μου στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας, έχω εντυπωσιαστεί από την υπερηφάνεια, το πάθος και τη δέσμευση που επενδύουν οι ειδικοί της IWC στην επιτυχία τους», δήλωσε ο Lewis Hamilton. «Μόνο πολύ προικισμένοι μηχανικοί και τεχνικοί, με απόλυτη αφοσίωση στην τελειότητα, μπορούν να αναπτύξουν τους μηχανισμούς των ρολογιών σε τέτοιο επίπεδο ακρίβειας και καινοτομίας. Είναι το ίδιο πάθος που δίνει κίνητρο στο τμήμα παραγωγής της MERCEDES AMG PETRONAS να δημιουργήσει το τέλειο αυτοκίνητο FORMULA 1».

ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η συνεργασία της IWC Schaffhausen με τον Lewis Hamilton και το συναθλητή του Nico Rosberg, βασίζεται στη συνεργασία της εταιρείας με την MERCEDES AMG PETRONAS. Η IWC είναι Τεχνικός Συνεργάτης (Engineering Partner) από την αρχή του έτους και έχει το προνόμιο να συμπεριλαμβάνει τους δύο οδηγούς μεταξύ των φίλων της μάρκας. Η πλήρως ανανεωμένη συλλογή ρολογιών Ingenieur επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στη συνεργασία της IWC με την MERCEDES AMG PETRONAS. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν κάσες από αλουμίνιο, άνθρακα, κεραμικό και τιτάνιο, που είναι όλα εμπνευσμένα από το εύρος των υλικών που χρησιμοποιούνται και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. «Η καινοτομία, το πρωτοποριακό πνεύμα και η αναζήτηση για την τελειότητα – με άλλα λόγια η «μηχανική απόδοση» - είναι μόνο μερικά από τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά των δύο εταιρειών, που ταυτόχρονα αποτελούν τη βάση της επιτυχημένης συνεργασίας μας», συνόψισε ο Georges Kern. «Οι φίλοι των υψηλής ποιότητας σπορ μηχανικών ρολογιών μπορούν να περιμένουν, όχι μόνο για τις μελλοντικές συλλογές της IWC, αλλά και για τις περαιτέρω δραστηριότητες, στο πλαίσιο της συνεργασία μας με την MERCEDES AMG PETRONAS».

Aπό το παρακάτω link μπορείτε, επίσης, να κατεβάσετε και ένα πολύ ενδιαφέρον video από την επίσκεψη του Lewis Hamilton στην IWC.

http://multimedia.photopress.ch/image/iwc/friend+of+the+brand

Keywords
Τυχαία Θέματα