Ο επιρρεπής στις ατασθαλίες πρίγκιπας Χάρι!

Πριν φτάσουμε στις γυμνές φωτογραφίες του νεαρού «γαλαζοαίματου» σε όργιο στο Λας Βέγκας είχαμε... δείγματα για τον βίο του!

«Εγκεφαλικά» προκάλεσαν στο παλάτι οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και δείχνουν τον πρίγκιπα Χάρι ολόγυμνο να συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο μεταξύ μας δεν θα έπρεπε, αφού από μικρός ο πρίγκιπας είχε δείξει τις... διαθέσεις του!

Το

2002, ο ανήλικος ακόμα Χάρι, σε ηλικία 17 ετών ήπιε άφθονο αλκοόλ και ομολόγησε ότι είχε καπνίσει κάνναβη. Αποτέλεσμα ήταν ο πατέρας του, Κάρολος να τον στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Δύο χρόνια μετά και αφότου νόμιζαν στο παλάτι ότι θα ησυχάσουν, ο 19χρονος τότε πρίγκιπας, συλλαμβάνεται από φωτογράφους να βγαίνει μεθυσμένος από μπαρ του Λονδίνου. Μάλιστα δεν διστάζει να ξυλοκοπήσει άγρια έναν από τους παπαράτσι.

Το 2005 γίνεται το νούμερο ένα συζήτησης στην Μεγάλη Βρετανία, αφού είχε την φαεινή ιδέα να πάει σε ένα αποκριάτικο πάρτι ντυμένος Ναζί.

Το 2006 αποφασίζει να υπηρετήσει την θητεία του και να... γίνει άνδρας! Δεν σοβαρεύεται όμως και εκθέτει για μια ακόμη φορά το παλάτι, καθώς σε βίντεο κάνει ρατσιστικό «χιούμορ» εις βάρος συναδέλφων του.

Όλα τα παραπάνω όμως ξεχάστηκαν!

Και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού φτάσαμε στο 2012 ώστε ο πρίγκιπας να γίνει πρωτοσέλιδο στον παγκόσμιο Τύπο, όπως ακριβώς τον γέννησε η μαμά του!

Keywords
Τυχαία Θέματα