Ο κυριακάτικος τύπος με ένα κλικ

10:57 7/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Το καθοριστικό επόμενο τρίμηνο για την οικονομία, η έλευση της τρόικας και τα νέα μέτρα που ζητά κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου τύπου.

Το Βήμα της Κυριακής

"Πολιτικό στριπτίζ για 9 1/2 εβδομάδες" ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το πολιτικό σύστημα μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Έθνος της Κυριακής

Για "Βίλες και offshore με ιδιοκτήτες εφοριακούς" κάνει λόγο η εφημερίδα,

που αναφέρεται σε φάκελο με ονόματα που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη.

Κυριακάτικη Δημοκρατία

"Συμβόλαιο θανάτου με βρετανικό δίκαιο" ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στους κινδύνους της συμφωνίας για το ελληνικό "κούρεμα".

Τύπος της Κυριακής

"Η αναβολή των εκλογών και ο 'δράκος' της δραχμής" τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρεται στις προσπάθειες να απομακρυνθεί η ημερομηνία των εκλογών.

Καθημερινή της Κυριακής

Στις προειδοποιήσεις της τρόικας αναφέρεται το κεντρικό θέμα της εφημερίδας με τίτλο "Επικίνδυνες αναβολές και καθυστερήσεις".

Το Πρώτο Θέμα

"Οι μισθωτοί 500€, οι κηπουροί 9.000€" ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε διορισμό πρόκληση συμβούλου του Γ. Παπανδρέου.

REAL NEWS

"Έχετε 10 ημέρες για το κούρεμα" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις πιέσεις και τις απειλές από ΔΝΤ και ΕΕ προς την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Κυριακάτικος Ριζοσπάστης

"Στήνουν νέο αντεργατικό σφαγείο" αναφέρει το κεντρικό θέμα της εφημερίδας.

Η Αυγή της Κυριακής

"Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;" αναρωτιέται η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός αποδέχεται και μεταφέρει τους εκβιασμούς της τρόικας στην κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα