Ο Κυριακάτικος Τύπος στην οθόνη σας!

10:28 5/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ποια θέματα κυριαρχούν στον σημερινό Κυριακάτικο Τύπο;

Τα τελεσίγραφα της τρόικας για μισθούς, συντάξεις και απολύσεις, οι "κόκκινες" γραμμές των πολιτικών αρχηγών και το κλίμα που υπάρχει στην ΕΕ για την Ελλάδα.
ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Πόλεμος για τους μισθούς υπό την απειλή της χρεοκοπίας"
Η εφημερίδα γράφει ότι "σε "πόλεμο" για τη διάσωση του 13ου και του 14ου μισθού εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την

τρόικα προκειμένου να απέλθει συμφωνία για το νέο μνημόνιο που είναι προαπαιτούμενο για το δάνειο - "μαμούθ" που μπορεί να φθάσει τα 170 δισ. ευρώ".
ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Πως διαμορφώνονται οι μισθοί σε ΔΕΚΟ και ιδιωτικό τομέα"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μείωση του κατώτατου μισθού, κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων εργασίας και της μετενέργειας των συμβάσεων, περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, πάγωμα των ωριμάνσεων (τριετίες και πολυετίες) είναι μερικά από τα μέτρα που επιθυμούν οι δανειστές μας να εφαρμόσει η χώρα μας".
ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Αποφάσεις- σοκ με το πιστόλι στον κρόταφο"
Η εφημερίδα γράφει ότι "ώρα μηδέν για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ. Με δεδομένη τη σκληρή στάση της τρόικας που ζητάει επώδυνα μέτρα για το νέο μνημόνιο, η ελληνική πλευρά καλείται να πάρει αποφάσεις που προκαλούν σοκ σε κόμματα και κοινωνία".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Οι εκλογές τραβάνε προς το καλοκαίρι!
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "το άπιαστο όνειρο της 19ης Φεβρουαρίου, η αναβολή για τον Μάρτιο, μετά η υπόσχεση πριν το Πάσχα και μάλλον στο βάθος στα Μπάνια του Λαού".

Η ΕΠΟΧΗ: "Υπογράφουν τη λεηλασία της ζωής μας"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι εκβιασμοί είναι πρωτοφανείς από την τρόικα, τους τραπεζίτες και τους έλληνες εργοδότες. Ωστόσο, αυτό δεν απαλλάσσει καθόλου την πολιτική ηγεσία που είναι απολύτως συνένοχη...".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Κρίσιμη διαπραγμάτευση στο παρά ένα"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι " "κόκκινες γραμμές" έναντι των απαιτήσεων της τρόικας χαράσσει ο πρωθυπουργός. Οι αντιρρήσεις του κ. Παπαδήμου, σε σχέση με το σχέδιο του νέου μνημονίου που παρέδωσε χθες η τρόικα, αφορούν κυρίως σε δύο επίμαχα σημεία".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Πόσα λεφτά χάνουν οι μισθωτοί"
Η εφημερίδα γράφει ότι "οι ανατροπές στη ζωή μας με την αύξηση της παρακράτησης φόρου και την εισφορά αλληλεγγύης. Πώς 2,5 εκατ. πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν φόρους, παρά το γεγονός ότι έχουν ελάχιστα έσοδα".

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Το δεύτερο λάθος είναι έγκλημα!"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μετά από αλλεπάλληλους εκβιασμούς, που τελικά φορτώνονται στην κοινωνία, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑΟΣ συνυπογράφουν το δεύτερο σκληρότερο Μνημόνιο ως αντάλλαγμα για το νέο δάνειο, που υποθηκεύει τη χώρα τουλάχιστον για μια δεκαετία".

Κυριακάτικη Δημοκρατία: "Εκλογές, επειγόντως! Πατρίδα κουράγιο"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "λύση λύτρωσης για τη χώρα και τους πολίτες είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Ολο το παρασκήνιο των σκληρών διαπραγματεύσεων με την τρόικα και των δρα
Keywords
Τυχαία Θέματα