Ο Τύπος με ένα κλικ

Οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα που ξεκινούν σήμερα, το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων και οι προσφυγές βουλευτών που αξιώνουν αναδρομική αύξηση των αποδοχών τους είναι τα θέματα που κυριαρχούν στις σημερινές εφημερίδες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η «κοπάνα» νέος τρόπος διαμαρτυρίας των πληττομένων".

Η εφημερίδα γράφει ότι "διαστάσεις που λαμβάνει χαρακτηριστικά «ανοιχτής ανταρσίας» έχει λάβει το κίνημα «αφού δεν πληρώνομαι ας κάθομαι σπίτι μου», των δημοσίων υπαλλήλων. Πράγματι, με άδειες από τη... σημαία, κυρίως τις

ημέρες που προηγούνται ή έποντας Σαββατοκύριακων ή αργιών, διαμαρτύρονται πλέον οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα για το άγριο «μαχαίρι» στους μισθούς τους και τη «δαμόκλειο σπάθη» της εφεδρείας".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Να αφήσουν τα κόλπα τα λαμόγια που επιδιώκουν να μεταθέσουν τις εκλογές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "μέρα με τη μέρα ξεδιπλώνεται ο βρώμικος σχεδιασμός της Τρόικας και των εγχώριων κέντρων συμφερόντων που ευθυγραμμίστηκαν με τη ντιρεκτίβα των διεθνών τοκογλύφων που αφορά στον απόλυτο έλεγχο των εσωτερικών πολιτικών εξελίξεων, με στόχο την ακύρωση της εντολής χρονικού περιορισμού της διατήρησης στην εξουσία του Λουκά Παπαδήμου".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Οι 117 βουλευτές που ζητάνε (!) 240.000 ευρώ έκαστος εν μέσω κρίσης".

Η εφημερίδα γράφει "τα ονόματα των 117 βουλευτών που εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης διεκδικούν αναδρομικά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δημιουργώντας αναταραχή στις ηγεσίες των κομμάτων και σάλο στην κοινή γνώμη, καθώς προκαλείται από εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, για άλλη μια φορά, το λαϊκό αίσθημα".

ΕΘΝΟΣ: "Η λίστα με τις αγωγές της ντροπής".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την ώρα που οι Ελληνες εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τις δραματικές συνέπειες της κρίσης, νυν, πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές αξιώνουν γενναιόδωρη αναδρομική αύξηση των αποδοχών τους. Οι προσφυγές ενώπιον του διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών φτάνουν τις 250. Διεκδικούνται ποσά της τάξεως των 250.000 ευρώ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σατανικό σχέδιο της νέας τάξης για την μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ιοί, εμβόλια και ευγονική τα «όπλα» της Παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σε μια πλάκα του ανατριχιαστικού «μνημείου» στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ που θυμίζει το «Στόουνχετζ», αναγράφονται οι δέκα εντολές των νεοταξιτών. Η πρώτη είναι: κράτα τον πληθυσμό της Γης στα 500.000.000!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Χειρουργούν 50% το εφάπαξ".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σε συμπληγάδες βρίσκονται οι συνταξιούχοι και το εφάπαξ τους. Αυτοί που θα υποβάλουν τα χαρτιά τους από τώρα και στο εξής, προκειμένου να αποφύγουν την εφεδρεία, βρίσκονται υπό την απειλή των κυβερνητικών σχεδίων, ή για... προκαταβολή του 50% του εφάπαξ και την παραπομπή του υπόλοιπου ποσού στις ελληνικές καλένδες ή για την καταβολή του συνόλου του ποσού -όσο μπορεί να το εγγυηθεί αυτό το αναξιόπιστο ελληνικό Δημόσιο- σε 6 χρόνια από σήμερα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μυστικό μνημόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα