Ο Β. Κικίλιας νέος γραμματέας της Ν.Δ

Τον νεοεκλεγέντα βουλευτή στην Α΄ Αθήνας Β. Κικίλια προτίθεται να προτείνει για νέο γραμματέα του κόμματος ο Αντ. Σαμαράς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το όνομα του Β. Κικίλια έχει συζητηθεί και κατ’ αρχήν αποφασιστεί σε σύσκεψη που είχε με στελέχη του επιτελείου του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. στο νοσοκομείο «Αττικό» όπου νοσηλεύτηκε λόγω της περιπέτειας

με την υγεία του.

Ούτως ή άλλως η Ν.Δ. θα εκλέξει νέο γραμματέα, αφού ο νυν γραμματέας Α. Λυκουρέντζος τοποθετήθηκε στη θέση του υπουργού Υγείας.

Κατ’ αρχήν προτάθηκε στον Γ. Μιχελάκη να είναι ο νέος γραμματέας του κόμματος. Ωστόσο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. αρνήθηκε, αφού δεν έχει την κατάλληλη κομματική πείρα και προτιμά μια άλλη θέση, αφού δεν τοποθετήθηκε στη θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης, όπως ανέμενε.

Μεταξύ των άλλων ονομάτων που συζητήθηκαν μετά την άρνηση του Γ. Μιχελάκη ήταν και αυτό του Β. Κικίλια και εκεί υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία, με τη λογική να είναι σε αυτή τη θέση ένα πρόσωπο νέο, που να σηματοδοτεί ανανέωση.

Απομένει να δούμε, αν στην πρόταση του Αντ. Σαμαρά για τον Β. Κικίλια (αν δεν υπάρξουν άλλες σκέψεις…) θα υπάρξουν άλλες προτάσεις.

Και το λέμε αυτό, διότι γνωρίζουμε ότι κάποια στελέχη προτίθενται να αυτοπροταθούν…

Keywords
Τυχαία Θέματα