Ομπράντοβιτς: «Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (20/03, 22.00) τη Μακάμπι το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τονίζει πως η ομάδα του είναι η καλύτερη στην Ευρώπη.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε αρχικά...

«Καλησπέρα σας. Ένα ακόμα στόχο έχουμε μπροστά μας. Τη σειρά με τη Μακάμπι για να προχωρήσουμε στον Φάινα Φορ. Απλά το όνομα της Μακάμπι τα λέει

όλα. Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει Μακάμπι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα είναι το ενδιαφέρον παιχνίδι για μας στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής. Το πρώτο πράγμα που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου είναι ότι έχουμε το πλεονέκτημα να παίξουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρας μας, αν και αυτό δεν είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Θα ήταν, αν ξέραμε με ποιον τρόπο πρέπει να αγωνιστούμε. Αυτό που έχουμε δει εξάλλου είναι πως η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωσή, θα περάσει στην επόμενη φάση. Όλες οι ομάδες θα ήθελαν να παίξουν τα πρώτα παιχνίδια στην έδρας τους. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα δώσει το «παρών» και θα μας βοηθήσει, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν και να παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει. Και κάτι ακόμα. Αν στα προημιτελικά έχεις ένα ζευγάρι ομάδων που πέρυσι αγωνίστηκαν στον τελικό, αυτό τα λέει όλα. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Το να πούμε τώρα κάτι για τη Μακάμπι δεν είναι απαραίτητο. Ξέρουμε τον Ντέιβιντ Μπλατ και την φιλοσοφία του και κάτι που είναι σημαντικό είναι πως ανανέωσε για τα επόμενα δύο χρόνια κάτι που σημαίνει πως πιστεύουν σε αυτόν και είναι ικανοποιημένοι για τη μέχρι τώρα πορεία τους. Έχουν νέους παίκτες στο ρόστερ τους αλλά το στιλ παιχνιδιού είναι ο ίδιος με πέρυσι. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω, απλά έχουμε δει πολλούς αγώνες της Μακάμπι και είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε πώς να αγωνιστούμε, αλλά δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες κάτι που δεν είναι εύκολο, όπως ποτέ δεν ήταν εξάλλου».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα