«Όχι» της Λούκας Κατσέλη στο νέο Μνημόνιο

Παρά το γεγονός ότι (και) ο Γ. Παπανδρέου έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας για την αυριανή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση, δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι

οποίοι δεν θα ψηφίσουν.

Εκτός απ' αυτούς οι οποίοι έχουν παραιτηθεί θα καταψηφίσουν και αρκετοί άλλοι.

Μεταξύ αυτών και η Λούκα Κατσέλη. Έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb αναφέρουν ότι η πρώην υπουργός αύριο θα πει ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο.

Και κάνουμε ειδική αναφορά στη Λ. Κατσέλη, επειδή μέχρι στιγμής καταγράφεται ως το αντίπαλο δέος στην υποψηφιότητα Βενιζέλου, για τη διαδοχή του Γ. Παπανδρέου.

Πράγματι, τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των τριών στελεχών που φιλοδοξούν να εκφράσουν το παπανδρεϊκό μπλοκ στη μάχη της διαδοχής, της Λ. Κατσέλη, του Χ. Καστανίδη και του Χρ. Παπουτσή.

Οι τρεις έχουν τακτικές επαφές, σε μια προσπάθεια να υπάρξει μία υποψηφιότητα απ' το χώρο αυτό.

Αυτή τη στιγμή πιθανότερη φαίνεται η υποψηφιότητα της Λούκας. Σημειώνεται δε, ότι σε δημοσκόπηση που έχει η κυριακάτικη εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», η Λ. Κατσέλη είναι στη δεύτερη θέση, πίσω απ' το Βενιζέλο. Τρίτος είναι ο –δεν είχα διαβάσει το μνημόνιο!- Μιχ. Χρυσοχοϊδης και έπονται, σε απόσταση οι Καστανίδης και Παπουτσής.

Είναι πολύ πιθανό ούτε ο Χ. Καστανίδης να ψηφίσει αύριο τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ενώ ο Χρ. Παπουτσής είχε την Πέμπτη το βράδυ στο σπίτι του μεγάλη σύσκεψη στελεχών προσκείμενων σε αυτόν, με αντικείμενο συζήτησης ακριβώς τις οριακές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν κι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα