Οι 10+1 πιο σέξι λόγοι να δεις τις νέες τηλεοπτικές σειρές

Ραδιούργες τραγουδίστριες κάντρι, μέλη πληρώματος πυρηνικών υποβρυχίων, οδηγοί ασθενοφόρων, κόρες φυλάρχων και στην μέση όλων μια Ελληνοκαναδέζα να προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα πλανήτη που την είδε Mad Max.

Η φθινοπωρινή τηλεοπτική σεζόν έχει κάτι λιγουρευτικό για κάθε γούστο.

11, Jessica Camacho, Last Resort

H πλέον άγνωστη της λίστας με το βιογραφικό της να περιλαμβάνει cameo σε Gossip Girl, Justified και Dexter. Αλλά τα κανόνια του Ναβαρόνε που διαθέτει μοιάζει να ταιριάζουν ιδανικά στην κλειστοφοβική ατμόσφαιρα του πυρηνικού υποβρυχίου του οποίου και είναι μέλος του πληρώματος.


10, Amanda Setton, The Mindy Project

Η φωτό αδικεί κατάφορα την 27χρονη απόφοιτο του Gossip Girl που ετοιμάζεται να δει την καριέρα της να απογειώνεται ως receptionist στο πολυαναμενόμενο προσωπικό project της Mindy Kaling από το The Office.

9, Janet Montgomery, Made in Jersey

Χαμένη στην μετάφραση ως back up μπαλαρίνα στο Black Swan η 27χρονη Αγγλίδα παίζει να σας θυμίζει κάτι αποκλειστικά και μόνο ως receptionist του Eric στο Entourage. Φέτος είναι η χρονιά της με εκείνη να καλείται να υποδυθεί την καραλάικα δικηγόρο από το New Jersey (κομπλέ με προφορά από Νταντά) που προσπαθεί να τα καταφέρει στο Μανχάταν.

8, Sophia Bush, Partners

187 επεισόδια του One Tree Hill μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε ότι η πιο σέξι φωνή της αμερικάνικης τηλεόρασης κάνει το να παίζει την κακιά να φαίνεται τόσο, μα τόσο εύκολο. Αυτή την φορά δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε ένα κλασικό sitcom σχετικά με δυο αρχιτέκτονες (ένα στρέιτ και ένα gay) ως η σέξι σύζυγος.


7, Monica Raymund, Chicago Fire

Η Δομινικανής καταγωγής διάδοχος της Jennifer Lopez έχει τον πιο φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό από κάθε άλλη στην λίστα, ένεκα του πατέρα της που είναι συνταξιούχος ιδρυτής εταιρίας τεχνολογίας. Μετά δυο χρόνια ‘’αγροτικό’’ ως ανθρώπινος ανιχνευτής αλήθειας στο Lie to Me έρχεται να βάλει ‘’μπουρλότο’’ στους πυροσβέστες πρωταγωνιστές του Chicago Fire ως οδηγός ασθενοφόρου.


6, Dichen Lachman, Last Resort

Καρπός της έρωτα ενός Αυστραλού τουρίστα και μια Θιβετιανής, η 30χρονη Dichen μοιάζει καταδικασμένη να παίζει την εξωτική ομορφιά. Αυτό που έκανε άκρως αποτελεσματικά στο Dollhouse. Αυτό που θα κάνει και στο Last Resort ως η σέξι κόρη του φύλαρχου στο νησί που αναγκάζεται να ζητήσει καταφύγιο το πλήρωμα του Αμερικάνικου πυρηνικού υποβρυχίου.


5, Rachael Taylor, 666 Park Avenue

Στο πρόσωπο της 28χρονης Αυστραλέζας οι παραγωγοί του 666 Park Avenue (κάτι σαν remake του Ο δικηγόρος του διαβόλου) βρήκαν την νέα Charlize Theron που έψαχναν. Και την νέα σέξι διαχειρίστρια του στοιχειωμένου τους κτιρίου. Τουλάχιστον εμφανισιακά, αφού το μοντέλο από την Τασμανία έχει υπάρξει μέχρι τώρα αρκετά άτυχη στην καριέρας της (βλέπε remake των Charlie’s Angels).


4, Daniella Alonso, Revolution

Αυτή είναι η Πορτορικάνα πρωταθλήτρια του καράτε που κ

Keywords
Τυχαία Θέματα