Οι 12 πιο ανθυγιεινές συνήθειες του Hollywood!

Τι... παρακάνουν οι διάσημοι;

Οι celebrities μπορεί να έχουν πολλά καλά, να ζουν το American dream να δείχνουν πάντα στιλάτοι λεπτοί, λαμπεροί και περιποιημένοι- είναι όμως και αυτοί άνθρωποι και μας υπένθυμίζουν ότι λάθη, κάνουμε όλοι.

Εκτός από αυτό, τα αγαθά κόποις κτώνται. Το ίδιο και οι κάλοι! Κάπως έτσι καταστρέφουν τα πόδια τους οι διάσημες όταν αποφασίζουν να κυκλοφορούν μονίμως πάνω σε 12 ποντα ή και ψηλότερα σαν την Victoria Beckham

καλή ώρα. Η πιο γνωστή ορθοπεδικός του Hollywood Camelia Davtyan, M.D, έχει πολλές διάσημες σθενείς με κότσι, χονδροπάθεια, δισκοπάθεια, αυχενικό (ναι από τα τακούνια) και πολλά άλλα.

Το κάπνισμα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε ηθοποιούς και τραγουδιστές. Αγχολυτικό για τους περισσότερους ή απλά κακή συνήθεια για άλλους το τσιγάρο έχει ρόλο πρωταγωνιστή στα στόματα των περισσότερων ακόμη κι αν δηλώνουν πως δεν καπνίζουν. Όπως μέχρι πρότεινος η Mary-Kate Olsen.

To καμπούριασμα, μπορεί να βασανίσει ακόμη και τον πιο έμπειρο φωτογράφο. Οι περισσότερες σταρς το κάνουν, ιδίως οι νεότερες κάτι που δεν δικαιολογείται όταν στέκεσαι στο κόκκινο ψαλί, ούτε όταν είσαι η Kristen Stewart.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα