Οι «πελάτες» του... κλειστού club (άνω των 24) της Super League!

03:48 6/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

Αφού συμβιβάστηκαν με την σκληρή πραγματικότητα οι έξι μη αδειοδοτούμενες ομάδες της Super League, κάνουν τα κουμάντα τους στο διπλό...μέτωπο των ανανεώσεων και των μεταγραφών. To Onsports καταγράφει την «πελατεία» και όλες τις κινήσεις στο... κλειστό club της «μεγάλης κατηγορίας», όπου η είσοδος επιτρέπεται μονάχα σε παίκτες άνω των 24 ετών.

Εν αντιθέσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα,

την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο, οι άλλες τρεις «πληγωμένες» ΠΑΕ(ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ) δεν έχουν σηκώσει ακόμη μανίκια, για διάφορους λόγους η κάθε μία. Αναλυτικά:

ΑΕΚ

Τρεις μεταγραφές

Ανοιχτές παραμένουν και οι τρεις κινήσεις για παίκτες άνω των 24 ετών, σύμφωνα με το «παράθυρο» της διοργανώτριας αρχής. Ολες θα φέρουν μεταγραφικές απόχρωσεις, δεδομένου πως δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα καμία ανανέωση συμβολαίου.

Οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος κρέμασαν τα παπούτσια τους, οι Καφές, Γεωργέας δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα των «κιτρινόμαυρων» εν όψει της νέας σεζόν, ο Φαμπιάν Βάργκας μόνο με θαύμα θα πειστεί να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο μετά την φετινή οικονομική ταλαιπωρία- εμπειρία, ενώ ο Χοσέ Κάρλος, παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες ως παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο από τα ισπανικά ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα