Όταν ο William χώρισε την Kate

Μπορεί η Kate Middleton να είναι σχεδόν δύο χρόνια παντρεμένη με τον πρίγκιπα William και τον Ιούλιο να περιμένει το πρωτότοκο παιδί τους, αλλά υπήρξε μια εποχή που ο πρίγκιπας την είχε στο... περίμενε.

Εξάλλου, γι' αυτό της είχε μείνει το παρατσούκλι «Waity Katie» γιατί άφηνε τον William να αλωνίζει, ενώ εκείνη ανέμενε στωικά την απόφασή του

να είναι μαζί της ή... αλλού.

Ένα διάστημα, λοιπόν, που είχαν χωρίσει - προτού δει ότι τόσο πιστή γυναίκα δεν θα έβρισκε στον πλανήτη κι επιστρέψει με δαχτυλίδι αρραβώνων ανά χείρας- η Kate προσπαθούσε να συνέλθει και να μαζέψει τα κομμάτια της. Έτσι αποφάσισε να πάει στην Ίμπιζα όπου ο αδερφός της μητέρας της και θείος της Gary Goldsmith έχει τη βιλίτσα του, το επονομαζόμενο «La Maison de Bang Bang» ή ελληνιστί «Ο Οίκος του Σεξ».

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο αμφιλεγόμενος αδερφός της μητέρας Middleton, τόνισε ότι τον καιρό του χωρισμού η νεαρή ανιψιά του «έπιασε πάτο, μιλούσε συνεχώς στο κινητό της και έκανε βόλτες στην πισίνα. Είναι πολύ χαλαρωτικό μέρος».

Περιγράφοντας την ανιψιά του, ανέφερε: «Έχει αυτοπεποίθηση, είναι έξυπνη και νοιάζεται πολύ. Λαμβάνει τις ευθύνες της στον γάμο και τη δουλειά απίστευτα σοβαρά», ενώ συγκρίνοντας τις δύο αδερφές Kate και Pippa επισήμανε: «Είναι πολύ διαφορετικές. Η Kate είναι εξαιρετική ό,τι κι αν κάνει αλλά εργάζεται σκληρά. Αντιθέτως στην Pippa όλα έρχονται εύκολα». Συγκεκριμένα για την Pippa ευχήθηκε «να την άφηναν λίγο ήσυχη. Τη βρίζουν που δεν δουλεύει κι όταν πιάνει δουλειά της επιτίθενται ξανά. Το κακόμοιρο κορίτσι δεν μπορεί να κερδίσει».

Ο Gary προσκλήθηκε στον πριγκιπικό γάμο το 2011 παρά το γεγονός ότι θεωρείται το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Απολογούμενος στην Camilla επειδή προκάλεσε αναστάτωση, εκείνη φέρεται να του είπε: «Μην το σκέφτεσαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα