Ούκιτς: «Διψάω για τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ούκιτς για τον Παναθηναϊκό και την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον «εξάστερο», με δηλώσεις του ως παίκτης των πρασίνων, πλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Ήταν ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα σε ότι αφορά την κίνηση στις μεταγραφές. Δεν ήθελα να βιαστώ, γιατί καταλαβαίνω πως αρκετές χώρες, όχι ομάδες, αλλά χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οικονομία. Οι καλύτερες

προσφορές ήταν από τη Ρωσία, είχα και μια προσφορά από την Ισπανία, αλλά δεν είναι μόνο τα χρήματα. Είναι το μπάσκετ και είναι και η οικογένειά μου» τόνισε ο Κροάτης γκαρντ και στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οι πράσινοι κέρδισαν την προτίμησή του: «Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε το ενδιαφέρον του και με κέρδισε με τον τρόπο που με προσέγγισε. Ένιωσα κολακευμένος, γιατί πάντα σεβόμουν τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Οι Έλληνες ξέρουν το μπάσκετ και ξέρουν να νικούν που είναι πολύ σημαντικό. Ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισα να πω το «ναι», αφού η λίστα με τα θετικά ήταν μεγαλύτερη. Οι άνθρωποι που μου μίλησαν από την ομάδα ήταν πολύ ευθείς, ειλικρινείς και μου εξήγησαν ακριβώς την κατάσταση και το πλάνο τους».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα