Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Top Stories

11:27 4/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα έχουν προσφέρει αρκετές ποδοσφαιρικές ιστορίες που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη των φιλάθλων. Το Onsports θυμίζει πέντε από τα περιστατικά που έμειναν στην ιστορία των αναμετρήσεων των

δύο ομάδων...

Αποχωρήσεις ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο, «αντίο» μεγάλων ποδοσφαιριστών και ματς που έκριναν ολόκληρα πρωταθλήματα έχει να προσφέρει το... μενού των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Το Onsports συγκέντρωσε πέντε από τις... Top Stories των «μαχών» του «τριφυλλιού» με τον «δικέφαλο» στην Αθήνα, και σας τις παρουσιάζει.

Το αντίο του Ζιλμπέρτο

22 Μαΐου 2011: Ένα παιχνίδι που ουσιαστικά έδωσε στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play off και να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League, με τη νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Το θέμα, όμως, του αγώνα, δεν ήταν τόσο το αγωνιστικό και βαθμολογικό κέρδος των «πρασίνων», αλλά η τελευταία παράσταση ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή, ενός κυρίου των γηπέδων όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και η μοίρα ήθελε να είναι αυτός ο σκόρερ του νικητήριου γκολ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα