Παναθηναϊκός: Γιούρκας και Νέα Σμύρνη έδειξαν το δρόμο

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μετά από 2 χρόνια έναν «τελικό» πρόκρισης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και το Onsports αναλύει το πώς τα λεγόμενα του Σεϊταρίδη αλλά και η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τον Πανιώνιο μπορούν να φέρουν την επιτυχία στο Λονδίνο.

Αναμφίβολα, το έργο του Παναθηναϊκού στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» μόνο εύκολο δεν θα είναι. Η

Τότεναμ είναι φορμαρισμένη, αν και δεν θα έχει τον Μπέιλ κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να της στερήσει αρκετή ποιότητα στο χορτάρι, είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Premier League και πάντα τα αγγλικά γήπεδα… γέρνουν για τους ελληνικούς συλλόγους. Ο Παναθηναϊκός βέβαια καλείται να τιμήσει την ευρωπαϊκή του ιστορία με μια εμφάνιση αντάξια του ονόματός του.

Σε αυτή του την προσπάθεια, εκτός από τα… Glory Days τα οποία πάντα είναι διδακτικά και υπενθυμίζουν το πώς ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες του Panathinaikos στο παρελθόν – μακρινό και πρόσφατο, υπάρχουν και τωρινά δεδομένα και λεγόμενα στα οποία οι «πράσινοι» μπορούν να βασιστούν για να κάνουν τουλάχιστον μια εμφάνιση η οποία θα αποδείξει ότι η ευρωπαϊκή αύρα δεν έχει χαθεί από το «τριφύλλι» και να διεκδικήσουν ως το τέλος τις πιθανότητες πρόκρισης που τους αναλογούν.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα