Παναθηναϊκός: Με πίστη για μια… Glory Night κόντρα στην Τότεναμ

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Τότεναμ (22:05, Onsports/ANT1) και θέλει νίκη για να προκριθεί στους «32» του Europa League γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα στη μεγάλη ευρωπαϊκή της ιστορία.

Το αρνητικό κλίμα των πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Η ομάδα δείχνει να παίζει περισσότερο ορθολογικά, χωρίς να φτάνει κανείς στην υπερβολή και να υποστηρίζει ότι το «τριφύλλι» έγινε Μπαρτσελόνα, και η ελπίδα είναι αυτή που παραμένει

κάτι παραπάνω από «ζωντανή» για την αποψινή «μάχη» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Κόντρα στην Τότεναμ ο Παναθηναϊκός θέλει να επαναλάβει τις μεγάλες ευρωπαϊκές εμφανίσεις του παρελθόντος, να πάρει νίκη που θα ισοδυναμεί αυτόματα με πρόκριση και να ζήσει ξανά… Glory Days, μέρες δόξας δηλαδή, όπως συνήθιζαν να αποκαλούν οι «πράσινοι» οπαδοί την εποχή που η ομάδα μεσουρανούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκτός όλων αυτών, ο Παναθηναϊκός καλείται να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την ανταγωνιστηκότητα που έδειξε να αποκτά εσχάτως και να πάει με όσο το δυνατό καλύτερο momentum στο ντέρμπι της Κυριακής (09/12) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα