Παναθηναϊκός: Στο... μυαλό του Ολυμπιακού

22:53 8/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» ξεκίνησε με την ένταση στο.. φουλ

Στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό, πλέον, όλα κινούνται γύρω από τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι της Πέμπτης για την τελευταία αγωνιστική του Top-16 Της Euroleague.

Αν και καταβάλλεται μια τεράστια προσπάθεια από κάποιους να «υποτιμηθεί» η σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και το… μέγεθος και την σημασία της.

Οι «πράσινοι» (όπως και οι «ερυθρόλευκοι») έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά έχουν μπροστά τους την… μεταξύ τους εκκρεμότητα. Μια εκκρεμότητα που στον Παναθηναϊκό θέλουν να την «σβήσουν» με τον τρόπο τους. Κανείς στην ομάδα του «τριφυλλιού» δεν καταλαβαίνει από.. αδιάφορα και ασήμαντα ματς, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να ετοιμάζει τους παίκτες του έτσι όπως έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Για μπασκετικό «πόλεμο» στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ξεκίνησε σήμερα με τον Φράγκι να ορίζει… διπλό ραντεβού για τους παίκτες του. Οι πρώτες εντολές ακούστηκαν το πρωί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ το απόγευμα αναλύθηκε σε… βάθος ο τρόπος λειτουργίας του Ολυμπιακού και το αγωνιστικό του προφίλ. Το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών ανέλυσε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το αγωνιστικό προφίλ των αντιπάλων τους και εν συνεχεία από τα.. λόγια πέρασε στις πράξεις, με τον «Φράγκι» να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα