Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 25χρονου κτηνοτρόφου στα Χανιά

Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε σήμερα το βράδυ ο δράστης της δολοφονίας του 25χρονου κτηνοτρόφου το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Flashnews.gr, η ταυτότητα του δράστη ήταν γνωστή στις αρχές από την πρώτη στιγμή καθώς τον είχε αναγνωρίσει ο αδελφός του θύματος που είδε με τα μάτια του την άγρια εκτέλεση του νεαρού κτηνοτρόφου.

Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε στις αρχές στην περιοχή του Αποκόρωνα παραδόθηκε και όπως προβλέπει η διαδικασία συνελήφθη

Αστυνομία για λόγους ασφαλείας κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό το μέρος που κρατείται αυτήν την ώρα ο 31χρονος ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δράστης παραδόθηκε.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες ο 31χρονος μετέβη με τη συνοδεία του πατέρα του στην αστυνομία. Όπως όλα δείχνουν και σε αυτή την περίπτωση το αίτιο που οδήγησε στην δολοφονία ήταν οι «κτηματικές διαφορές» σε ότι αφορά στην νομή βοσκοτόπων στις μαδάρες των Κρητικών βουνών.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα και ο θύτης είχαν έρθει πολλές φορές σε προστριβή αναφορικά με τα βοσκοτόπια στην περιοχή του Ομαλού, όπου είχαν τα αιγοπρόβατά τους.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση , για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα