Παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα τα νέα συναρπαστικά προϊόντα της Sony

Σήμερα, η Sony παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο συναρπαστικό smartphone XperiaTM Z1.

Η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν δημοσιογράφοι και συνεργάτες της εταιρείας, ήταν εμπνευσμένη από την πρωτοποριακή εμπειρία φωτογράφησης που προσφέρει το XperiaTM Z1, το νέο αδιάβροχο smartphone που περικλείει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony, σε ιδανικό συνδυασμό

και με τις μηχανές Cyber-shot™ DSC-QX10 και DSC-QX100, που δημιουργούν ένα καινούργιο concept στην ψηφιακή οπτική απεικόνιση.

Το νέο Xperia™ Z1 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony σε ένα λεπτό, αδιάβροχο, καλοσχεδιασμένο Android smartphone.

Με έμπνευση από καθημερινές αλλά ιδιαίτερες στιγμές και με motto «Ό,τι καλύτερο έχει η Sony, για τις καλύτερες στιγμές σου» η Sony συνεργάζεται σε παγκόσμια κλίμακα με κορυφαίους φωτογράφους για να δημιουργήσει την "Best of Gallery": μια ψηφιακή συλλογή με φωτογραφίες αποτυπωμένες με την κάμερα του Xperia™ Z1.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Αθήνα, η Sony παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μέρος της συλλογής υπό μορφή έκθεσης φωτογραφίας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη γνωστή Ελληνίδα φωτογράφο Μάρα Δεσύπρη. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας και της μόδας και με σημαντική καλλιτεχνική πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η Μάρα Δεσύπρη επιλέχθηκε ως πρεσβευτής του Xperia™ Z1. Η γνωστή φωτογράφος με το ιδιαίτερο στυλ θα επιμεληθεί καλλιτεχνικά και θα συμμετάσχει σε interactive ενέργειες για τη γνωριμία του Xperia™ Z1 με το κοινό.

Ορισμένα μοναδικά πλεονεκτήματα του νέου Xperia™ Z1:

• Πραγματική απόδοση φωτογραφικής μηχανής, συνδυάζοντας το βραβευμένο φακό "G Lens", το μεγάλο 1/2.3-type 20.7MP "Exmor RS for mobile" αισθητήρα εικόνας CMOS, καθώς και τον επεξεργαστή εικόνας "BIONZ for mobile"

• Καινοτόμα σουίτα XperiaTM Camera Applications που προσφέρει νέες μοναδικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου του Social Live broadcasting και του Timeshift Burst, για λήψη 61 φωτογραφιών σε διάστημα μόνο 2 δευτερολέπτων

• Μοναδική εμπειρία προβολής, μέσω των τεχνολογιών της Sony TRILUMINOS Display για κινητά και X-RealityTM για κινητά

• Ασυναγώνιστο οικοσύστημα αξεσουάρ και συγγενών προϊόντων

Οι Cyber-shot™ DSC-QX10 και DSC-QX100

Οι μηχανές Cyber-shot™ DSC-QX10 και DSC-QX100 εισάγουν ένα καινούργιο concept στην ψηφιακή οπτική απεικόνιση. Μετατρέπουν το smartphone σας σε μία ισχυρή εξειδικευμένη φωτογραφική μηχανή, όπως το νέο Xperia™ Z1. Συνδέονται ασύρματα με το τηλέφωνό σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί, συνδεδεμένα ή ξεχωριστά. Διαθέτουν αισθητήρα υψηλής ανάλυσης, οπτικό ζουμ, Optical SteadyShot και χειροκίνητους ελέγχους, με Wi-Fi και NFC για εύκολη λειτουργία με One-touch και δυνατότητα λήψεων βίντεο HD.

Keywords
Τυχαία Θέματα