ΠΑΣΟΚ: Να δημιουργηθεί ενιαίος φορέας Ναυπηγείων

Η δημιουργία ενιαίου φορέα για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, με αφορμή τα επεισόδια που προκλήθηκαν σήμερα στο Πεντάγωνο, με τη συμμετοχή των επί έξι μήνες απλήρωτων εργαζομένων.

Με τον τρόπο αυτό, τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι δυνατό να ξαναέλθουν στην Ελλάδα

εργασίες επισκευής και κατασκευής σκαφών του ελληνόκτητου εμπορικού στόλου. Στο μεταξύ, προστίθεται, πρέπει να εφαρμοστούν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί για την προσωρινή κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών των εργαζομένων.

Σχετικά με τα σημερινά επεισόδια, τονίζεται, είναι προφανές ότι η υιοθέτηση ακραίων και βίαιων πρακτικών δεν βοηθά ούτε τους εργαζόμενους ούτε το συνδικαλιστικό κίνημα, ενώ παράλληλα δεν οδηγεί στην εξεύρεση μιας οριστικής και βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, αναφέρεται επίσης, πρέπει να μένουν έξω από τις συνδικαλιστικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις. Το ΠΑΣΟΚ καλεί τις αρμόδιες αρχές, εφαρμόζοντας τη νομιμότητα, να συμβάλουν στην εκτόνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα